HRV ENG

Civil Engeneering Consultancy

ISO Certifikati

O nama

Mi smo skupina ovlaštenih inženjera, voditelja projekata i tehničara iz Hrvatske i susjednih država s iskustvom u građevinskom poslu od više od 20 godina u Europi i pet godina na Bliskom Istoku. U našem smo radnom vijeku vodili brojne projekte u svim njegovim fazama, od faze studije izvodljivosti do faze preuzimanja od strane naručitelja, u ulozi izvođača radova,  nadzornih inženjera, projektanata i Investitora.

U prošlosti smo bili dijelom raznih građevinskih i projektantskih tvrtki i igrali značajnu ulogu u njihovom razvoju te, u isto vrijeme, razvijali vlastito iskustvo.

Prepoznavši vrijeme ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju kao prelomni trenutak i novi izazov, donijeli smo odluku da osnujemo vlastitu tvrtku s općom idejom ponude naše stručnosti širokom rasponu klijenata koji žele uspješno dovršiti svoj infrastrukturni ili bilo koji drugi građevinski projekt sa što manje problema, zastoja u administraciji, organizacijskih poteškoća i sl. te unutar predviđenog vremenskog okvira i unutar proračuna.

VIZIJA

Civil Engineering Consultancy d.o.o. će u idućem razdoblju nastaviti s jačanjem svoje pozicije na tržištu kroz rast i razvoj društva te učinkovitim upravljanjem ljudskim resursima u cilju osiguranja kvalitetnog pružanja usluga tehničkog savjetovanja.

MISIJA

Misija društva Civil Engineering Consultancy d.o.o. je u idućih 10 godina postati lider u pružanju savjetodavnih usluga u građevinarstvu. Nastaviti sa zapošljavanjem visokoobrazovanog inženjerskog kadra te ojačati svoju prisutnost na infrastrukturnim projektima i građevinama javne i društvene namjene kako bi društveno odgovornim poslovanjem svojim klijentima pružili sigurnost i povjerenje u poslove stručnog nadzora gradnje i  upravljanja projektom gradnje.