HRV ENG

Civil Engeneering Consultancy

O nama

Mi smo skupina ovlaštenih inženjera, voditelja projekata i tehničara iz Hrvatske i susjednih država s iskustvom u građevinskom poslu od više od 20 godina u Europi i pet godina na Bliskom Istoku. U našem smo radnom vijeku vodili brojne projekte u svim njegovim fazama, od faze studije izvodljivosti do faze preuzimanja od strane naručitelja, u ulozi izvođača radova,  nadzornih inženjera, projektanata i Investitora.

U prošlosti smo bili dijelom raznih građevinskih i projektantskih tvrtki i igrali značajnu ulogu u njihovom razvoju te, u isto vrijeme, razvijali vlastito iskustvo.

Prepoznavši vrijeme ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju kao prelomni trenutak i novi izazov, donijeli smo odluku da osnujemo vlastitu tvrtku s općom idejom ponude naše stručnosti širokom rasponu klijenata koji žele uspješno dovršiti svoj infrastrukturni ili bilo koji drugi građevinski projekt sa što manje problema, zastoja u administraciji, organizacijskih poteškoća i sl. te unutar predviđenog vremenskog okvira i unutar proračuna.